Menukaart

Opgelet: wij serveren maximum 3 verschillende bereidingen, per gang, per tafel
 

Voorgerechten

Rundscarpaccio, truffeltapenade - € 22,00
Huisbereide garnaalkroketten - € 24,00
Huisbereide kaaskroketten - € 18,00
Cocktail van grijze garnalen - € 26,00
Vitello Tonnato - € 22,00
Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar - € 23,00
Zeewater gamba’s, Diavolo - € 24,00
Zeewater gamba’s, bieslookroom, Parmezaan - € 24,00
Ravioli van Langouste, tomaat, room, basilicum, Parmezaan - € 23,00

Hoofdgerechten

Geserveerd met seizoengroentjes en een keuze tussen huisbereide frieten, kroketten of puree

Tarbotfilet, basilicum room - € 39,00
Lijn gevangen zeebaars, prei, curryroom - € 35,00
Doradefilet, bieslookroom - € 35,00
Tongfilet, bieslookroom - dagprijs
Gebakken zeetong, hoeveboter - dagprijs
Gegrilde scampi’s, huisbereide tartaar - € 30,00

Rundsfilet Pur (Belgisch witblauw) - 42,00
Entrecote (Belgisch witblauw) - € 38,00
Kalfstournedos - € 38,00

*Sauzen: Bearnaise, Peperroom, Andalouse, Provençale, Champignons room of kruidenboter

Nagerechten

Creme Brullée, amaretto - € 11,00
Vanille roomijs met warme chocolade en slagroom - € 11,00
Citroensorbet, Limoncello - € 11,00
Appeltaartje, appeljenever en vanille ijs - € 11,00

 

 

Onze Openingsuren:

Vrijdag, Zaterdag : 18:30 - 22:00
Zondag : 12:00 - 15:00 & 18:00 - 22:00

©2025 | Privacy
Designed by: DigitalArtwork