CHEF's Menu (4-gangen) – 59,00 €
Ravioli van Tong, roomsaus, fijne groentjes
&
Asperges op Italiaanse wijze
&
Rundsfilet Pur, Peperroomsaus
&
Dessert naar keuze
Keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
tot 3 verschillende per gang per tafel.
Voorgerechten
Rundscarpaccio, truffeltapenade
Huisbereide garnaalkroketten
Ravioli van Langouste, tomaat, room, basilicum, parmezaan
Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar
Suggestie van de chef
Hoofdgerechten
Zeebaars, prei, currysaus
Tarbot, basilicum room
Rundsfilet Pur (+2 €), peperroom
Entrecote, Béarnaise
Suggestie van de chef
De hoofgerechten worden geserveerd met seizoengroentjes
en een keuze tussen huisbereide frieten of kroketten.
Nagerechten
Creme Brullée, amaretto
Vanille roomijs, warme chocolade en slagroom
Citroensorbet, Limoncello
Suggestie van de chef