Villa Au Soleil

  Belgisch restaurant

Menus

 

CHEF's Menu  (4-gangen) – 57,00 €
vanaf 23 november
 

Carpaccio van hertenkalf, truffelmayonaise

&

Ravioli van fazant, canterellen

&

Filet van hert, veenbessensaus

of

Lijn gevangen zeebaars, hoeveboter

&

Dessert naar keuze

 

 

 

Villa Au Soleil Menu (3-gangen) – 54,00 €

Keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
tot 3 verschillende per gang per tafel.
 

Voorgerechten

Rundscarpaccio, truffeltapenade

Huisbereide garnaalkroketten

Ravioli van Langouste, tomaat, room, basilicum, parmezaan

Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar

Suggestie van de chef
 

Hoofdgerechten

Dorade Royale, prei, currysaus

Zeebaars, hoeveboter  

Rundsfilet Pur (+5 €), Andalouse, Béarnaise, peperroom of kruidenboter

Entrecote (+3 €), Andalouse, Béarnaise, peperroom of kruidenboter

Suggestie van de chef
 

De hoofgerechten worden geserveerd met seizoengroentjes

en een keuze tussen huisbereide frieten of kroketten.
 

Nagerechten

Creme Brullée, amaretto  

Vanille roomijs, warme chocolade en slagroom

Citroensorbet, Limoncello

Suggestie van de chef

 

 

 

Verrasssingsmenu (3-gangen) – 45,00 €

Enkel op donderdagavond