CHEF's Menu (4-gangen) – 57,00 €
vanaf 23 november
Carpaccio van hertenkalf, truffelmayonaise
&
Ravioli van fazant, canterellen
&
Filet van hert, veenbessensaus
of
Lijn gevangen zeebaars, hoeveboter
&
Dessert naar keuze
Keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
tot 3 verschillende per gang per tafel.
Voorgerechten
Rundscarpaccio, truffeltapenade
Huisbereide garnaalkroketten
Ravioli van Langouste, tomaat, room, basilicum, parmezaan
Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar
Suggestie van de chef
Hoofdgerechten
Dorade Royale, prei, currysaus
Zeebaars, hoeveboter
Rundsfilet Pur (+5 €), Andalouse, Béarnaise, peperroom of kruidenboter
Entrecote (+3 €), Andalouse, Béarnaise, peperroom of kruidenboter
Suggestie van de chef
De hoofgerechten worden geserveerd met seizoengroentjes
en een keuze tussen huisbereide frieten of kroketten.
Nagerechten
Creme Brullée, amaretto
Vanille roomijs, warme chocolade en slagroom
Citroensorbet, Limoncello
Suggestie van de chef
Enkel op donderdagavond