Vitello Tonnato
Asperges met gerookte Zalm
Kalfs Filet Pur, Duxelle paddenstoelen, portsaus
Dessert naar keuze
Keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
tot 3 verschillende per gang per tafel.
Voorgerechten
Rundscarpaccio met zomertruffel
Garnaalkroketten, garnaaltjes, mango, mayonaise
Ravioli van Langouste, tomaat, room, basilicum, Parmezaan
Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar
Suggestie van de chef
Hoofdgerechten
Dorade Royale, prei, currysaus
Zeetongfilet, bieslookroom
Rundsfilet Pur, Andalouse of peperroom
Entrecote (Belgisch witblauw), Béarnaise of kruidenboter
Suggestie van de chef
De hoofgerechten worden geserveerd met seizoengroentjes
en een keuze tussen huisbereide frieten of kroketten.
Nagerechten
Creme Brullée, amaretto
Vanille roomijs, warme chocolade en slagroom
Citroensorbet, Limoncello
Suggestie van de chef
Enkel op maandagavond