Villa Au Soleil

  Belgisch restaurant

A La Carte

Voorgerechten

Rundscarpaccio met zomertruffel - 19

Garnaalkroketten, garnaaltjes, mango, mayonaise - 18

Cocktail van grijze garnalen – 18

Vitello Tonnato – 18

Suggestie van de chef  - dagprijs

Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar – 19

Zeewater gamba’s, Diavolo – 22

Zeewater gamba’s, bieslookroom, Parmezaan – 22

Ravioli van Langouste, tomaat, room, basilicum, Parmezaan – 18

 

Hoofdgerechten
geserveerd met seizoensgroentjes en
een keuze tussen gebakken krieltjes, huisbereide frieten of kroketten
 

Zeebaarsfilet, hoeveboter - 27

Zeetongfilet, bieslookroom – dagprijs

Gebakken Noordzeetong met huisbereide tartaar – dagprijs

Dorade Royale, prei, currysaus – 29

Linguini met Zomertruffel - 29

Suggestie van de chef - dagprijs

Pittige Filet Americain à la minute – 30

Tagliata (Schotse Entrecote) – 30

Angus Beef Tenderloin – 32

Rundsfilet Pur (Belgisch witblauw) – 34

Entrecote (Belgisch witblauw) - 32

Sauzen: Bearnaise, Peperroom, Andalouse, Provençale, Champignons room of kruidenboter

 

Mosselen (juli-augustus-september) met huisbereide frieten
Natuur – 29
Witte wijn, Look, Lookroom, dragonroom, curryroom of  provençale – 32

Villa au Soleil -34

 

Nagerechten

Creme Brullée, amaretto - 9

Vanille roomijs,
warme chocolade en slagroom - 9

Citroensorbet, Limoncello - 10

Appeltaartje, appeljenever en vanille ijs – 10

Suggestie van de chef - dagprijs