Voorgerechten
Rundscarpaccio met zomertruffel - 19
Garnaalkroketten, garnaaltjes, mango, mayonaise - 18
Cocktail van grijze garnalen – 18
Vitello Tonnato – 18
Suggestie van de chef - dagprijs
Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar – 19
Zeewater gamba’s, Diavolo – 22
Zeewater gamba’s, bieslookroom, Parmezaan – 22
Ravioli van Langouste, tomaat, room, basilicum, Parmezaan – 18
Hoofdgerechten
geserveerd met seizoensgroentjes en
een keuze tussen gebakken krieltjes, huisbereide frieten of kroketten
Zeebaarsfilet, hoeveboter - 27
Zeetongfilet, bieslookroom – dagprijs
Gebakken Noordzeetong met huisbereide tartaar – dagprijs
Dorade Royale, prei, currysaus – 29
Linguini met Zomertruffel - 29
Suggestie van de chef - dagprijs
Pittige Filet Americain à la minute – 30
Tagliata (Schotse Entrecote) – 30
Angus Beef Tenderloin – 32
Rundsfilet Pur (Belgisch witblauw) – 34
Entrecote (Belgisch witblauw) - 32
Sauzen: Bearnaise, Peperroom, Andalouse, Provençale, Champignons room of kruidenboter
Mosselen (juli-augustus-september) met huisbereide frieten
Natuur – 29
Witte wijn, Look, Lookroom, dragonroom, curryroom of provençale – 32
Villa au Soleil -34
Nagerechten
Creme Brullée, amaretto - 9
Vanille roomijs,
warme chocolade en slagroom - 9
Citroensorbet, Limoncello - 10
Appeltaartje, appeljenever en vanille ijs – 10
Suggestie van de chef - dagprijs