Villa Au Soleil

  Belgisch restaurant

A La Carte

Voorgerechten

Rundscarpaccio, truffeltapenade - 20
Huisbereide garnaalkroketten - 20

Cocktail van grijze garnalen – 20

Huisbereide kaaskroketten - 18

Vitello Tonnato – 20

Suggestie van de chef  - dagprijs

Gegrilde zeewater scampi’s, huisbereide tartaar – 20

Zeewater gamba’s, Diavolo – 23

Zeewater gamba’s, bieslookroom, Parmezaan – 23

Ravioli van Langouste, tomaat, room, basilicum, Parmezaan – 20

 

Hoofdgerechten
geserveerd met seizoensgroentjes en
een keuze tussen gebakken krieltjes, huisbereide frieten of kroketten
 

Tarbot, basilicum room - 37

Lijn gevangen zeebaars, prei, currysaus – 31

Linguini met gamba's Diavolo - 29

Linguini met truffeltapenade - 29

Zalmhaasje, bieslookroom - 33

Gebakken Zeetong, hoeveboter - dagprijs

 

Suggestie van de chef - dagprijs

Tagliata (Entrecote) – 35

Kalfsmedaillon – 35

Rundsfilet Pur (Belgisch witblauw) – 39

Entrecote (Belgisch witblauw) - 35

Sauzen: Bearnaise, Peperroom, Andalouse, Provençale, Champignons room of kruidenboter

 

Mosselen (1.2 kg)  met huisbereide frieten
Natuur – 32
Witte wijn, Look, Lookroom, dragonroom, curryroom of  provençale – 35

 

 

Nagerechten

Creme Brullée, amaretto - 10

Vanille roomijs,
warme chocolade en slagroom - 10

Citroensorbet, Limoncello - 10

Appeltaartje, appeljenever en vanille ijs – 10

Suggestie van de chef - 10